Oferta

Giancarlo Russo organizuje i prowadzi profesjonalne szkolenia z zakresu kuchni włoskiej dla pracowników gastronomii, adeptów szkół hotelarsko-gastronomicznych oraz dla osób prywatnych pasjonujących się kuchnia włoską. Szkolenia prowadzi na terenie całej Polski, dostosowując rodzaj szkolenia do potrzeb klienta. Zakres szkolenia obejmuje cześć teoretyczną dotyczącą znajomości na temat produktów włoskich oraz praktyczną związaną z przygotowywaniem dań opartych na recepturach starej kuchni włoskiej oraz własnych autorskich przepisach.

Jako Szef Kuchni Executive prowadził szkolenie m.in. dla 120 szefów kuchni sieci Hoteli Orbis, 15 szefów kuchni sieci hoteli Qubus , kucharzy wielu znanych hoteli i restauracji oraz dla uczniów ze szkół gastronomicznych w całej Polsce. W ramach projektu „Efektywny Nauczyciel sztuki Kulinarnej realizowanym w ramach umowy z Ministerstwem Edukacji Narodowej i Akademią Kurta Schellera podjął się opieki merytorycznej nad stażystami w Programie Doskonalenia Zawodowego.